Wandelen kan soms een prettige manier zijn om een gesprek aan te gaan. Al wandelend komt vaak niet alleen je lichaam in beweging, maar ook je geest. In verbinding met de natuur kun je soms wat meer vanaf een afstand naar jezelf kijken: wie ben ik, wat wil ik en hoe maak ik mijn keuzes? Zo kan de keuze om de wandeling af te zeggen als het regent al iets over je zeggen. Of zet je door en kom je met een regenpak en laarzen bij mij om te wandelen? Of besluit je maar gewoon te komen zonder regenkleren en zie je wel of het nog regent als we gaan wandelen? Al deze keuzes zeggen iets over jou. Er is geen goede of slechte keuze. Je mag je er alleen bewust van worden hoe je kiest en wat dit over jou kan zeggen en of je jezelf hierin herkend. Als je dan besluit anders te willen gaan kiezen en bewuster te willen kiezen kan ik je hierbij ondersteunen.

Zo zullen we in de natuur ook van alles tegenkomen. Dit kunnen mieren, spinnen, vogels, bomen, enz. zijn. Wat zegt dit jou? Waarom valt die treurwilg jou op. Of die ooievaar die zijn nest aan het bouwen is? Zo kan ook de natuur je helpen om je bewust te worden van jezelf.

Als deze methode bij jou past kunt je contact met mij opnemen om de wandeling in te roosteren. Zo’n wandeling duurt ongeveer 1 uur en kost €75,-.