DIERbare producten

Ieder mens heeft hulbronnen nodig. Iets of iemand die je helpt als je even niet lekker in je vel zit of door een moeilijke periode gaat. Dit kan die lieve vriend(in) zijn, een foto, een schilderij, een dekentje of een knuffel, of je huisdier…..

Wat nu als deze lieve hulpbron overlijdt en wegvalt?

Voor mij zijn huisdieren altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest en als ik het even moeilijk had kwam mijn kat even op mijn schoot liggen of gaf de hond mij een lik en ging dicht tegen mij aan liggen. Mijn hond hielp mij ook om elke dag even naar buiten te gaan en te gaan wandelen, zodat ik weer even bij mijzelf kwam. Toen mijn hond overleed miste ik haar. Ik had nog wat vacht van haar liggen die ik uit haar vachtje geborsteld had toen ze nog leefde met het idee hier ooit nog iets van te gaan vilten. Na haar overlijden besloot ik hier een hartje van te vilten die ik op een mooi plekje legde als een tastbare herinnering aan haar. Ik had nog vacht over en heb hier later nog een klein hartje van gevilt en dit verwerkt in een armband. Zo kon ik haar als een tastbare herinnering bij mij dragen als ik dit wilde. Ik kreeg hier zulke mooie reacties op dat ik besloot dit ook voor anderen te gaan ontwikkelen. Hieruit zijn de DIERbare armbandjes en monumentjes ontstaan en later nog andere DIERbare creaties, doordat mensen met deze ideeën kwamen. Zo heb ik ook sleutelhangers en halskettingen gemaakt, waarbij het gevilte hartje van de vacht van je huisdier het uitgangspunt is.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden om de vacht van jouw huisdier iets te maken. Alles is handgemaakt en zal dus iets anders er uit zien en alles wordt in overleg met jou gemaakt. Denk hierbij aan de tekst en/of decoratie op het monumentje, de kleur van de koordjes, de soort schuifknoop bij de armbandjes, de soort kralen bij de sleutelhanger, of halsketting (bijvoorbeeld houten, glazen, of metaalkleurige kralen).

Wat is er allemaal mogelijk?

  • DIERbare monumentjes. Deze zijn gemaakt van berkenhout (10/12 cm), waarvan de vorm elke keer anders is. Hierop komt een gevilt hartje van de vacht van jouw huisdier. €85,-
  • Groot gevilt hartje van de vacht van jouw huisdier. De grote is afhankelijk van de hoeveelheid vacht die ik krijg. €45,-
  • DIERbare armband met een gevilt hartje van de vacht van jouw huisdier. €45,-
  • Halsketting met een gevilt hartje van de vacht van jouw huisdier. €50,-
  • Sleutelhanger met een gevilt hartje van jouw huisdier. €50,-

Er is niet heel veel vacht nodig voor dit alles. Meestal is een hand vol genoeg. Indien men minder heeft zal er gewoon een kleiner hartje gemaakt worden. 

Wil je ook iets laten maken van de vacht van jouw huisdier, zodat je een tastbare herinnering aan je huisdier hebt, of gewoon omdat je het leuk vindt hier iets van te laten maken?  Neem dan contact met mij op. We kunnen dan samen de vorm bespreken waarin je het wil hebben.  Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Voor de maand oktober geldt een tijdelijk aanbieding voor de sleutelhangers en de halsketting  van €25,-.