Iedereen wil graag gelukkig zijn. Maar hoe bereik je dat? Vaak leggen we dat buiten ons zelf. Naar het hebben van een partner, kinderen, een mooi huis, een mooie auto… Maar ondanks dat je dit misschien allemaal hebt kan je het gevoel hebben iets te missen. Maar wat?

Om dit te ontdekken is het goed om naar binnen te gaan, naar je gevoel en te gaan voelen wat er binnen in jou speelt. Hierbij kom je vaak blokkades tegen die je belemmeren je gelukkig te voelen. Dit kunnen kwetsuren, of trauma’s zijn die je tijdens je leven hebt opgelopen, of overtuigingen die je tijdens je jeugd ontwikkeld hebt, of patronen, angsten….

Al deze dingen kunnen je belemmeren om je gelukkig te voelen.

Als je deze dingen aankijkt en de emoties die je tot dan toe weggestopt had durft toe te laten kan je je weer gelukkig gaan voelen. Waarbij het geluk niet meer afhangt van iets buiten jou, maar verandert in een gevoel van gelukkig zijn met jezelf en in jezelf.

Bij dit proces zal ik naast je staan en je ondersteunen. Ik zal je ondersteunen om met je gevoel in contact te komen en meer vanuit dit gevoel te gaan leven.

Bij de LET wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes zoals emotiepressuur en transformatie coaching, e.d. Ik zal altijd werken vanuit het hier en nu, vanuit wat hier en nu voor jou nodig is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze methode en wil je door middel van deze methode aan jezelf gaan werken dan help ik je daar graag bij. Neem dan contact met mij op dan kunnen we een datum inplannen voor een sessie. Een sessie zal ongeveer 1,5 uur duren en kost € 85,-.