Eén op één gesprek

Eén op één gesprek

Bij een één op één gesprek luister ik naar uw verhaal, zowel verbaal als fysiek. Tijdens een gesprek spreekt het lichaam namelijk mee. Ook een pijn in je lichaam kan je iets vertellen. Iedereen kent wel de uitspraak: een last op je schouders nemen. Velen weten dat ze hierdoor veel spanning in de schouders kunnen voelen. Maar een lichaam kan nog veel meer vertellen. Zo kan pijn in je voeten, bijvoorbeeld door hielspoor, er op duiden dat je je te veel laat leiden door een ander. Het lichaam vertelt je dat je op je eigen voeten mag gaan staan en in je eigen kracht mag gaan staan. Je mag meer op jezelf gaan vertrouwen.

Tijdens het luisteren naar uw verhaal over uw leven, de keuzes die u gemaakt hebt en waar u tegen aan loopt zal ik u ondersteunen om bewust te worden van u zelf, zodat u zich niet meer zo veel zult laten leiden door de gebeurtenissen om u heen. Ik zal u ondersteunen bij dit proces.

Als deze methode je aanspreekt kun u dit bij de winkelwagen aanklikken en betalen. Ik mail hierna met u om het gesprek in te plannen. Zo’n gesprek zal 1 uur duren en kost €80,-.