Bij een één op één gesprek luister ik naar jouw verhaal, zowel verbaal als fysiek. Tijdens een gesprek spreekt het lichaam namelijk mee. Ook een pijn in je lichaam kan je iets vertellen. Iedereen kent wel de uitspraak: ‘een last op je schouders nemen’. Velen weten dat ze hierdoor veel spanning in de schouders kunnen voelen. Maar een lichaam kan nog veel meer vertellen. Zo kan pijn in je voeten, bijvoorbeeld door hielspoor, er op duiden dat je je te veel laat leiden door een ander. Het lichaam vertelt je dat je op je eigen voeten mag gaan staan en in je eigen kracht mag gaan staan. Je mag meer op jezelf gaan vertrouwen.

Tijdens het luisteren naar jouw verhaal over je leven, de keuzes die je gemaakt hebt en waar je tegen aan loopt zal ik je ondersteunen om bewust te worden van jezelf, zodat je door dit bewustzijn je minder zult laten leiden door de mensen en de gebeurtenissen om je heen. Ik zal je ondersteunen bij dit proces.

Als deze methode je aanspreekt kun je contact met mij opnemen om het gesprek in te plannen. Deze gesprekken kunnen momenteel ook online. Een gesprek zal 1 uur duren en kost €77,77.  

Nu tijdelijk (online) voor €45,-