DIERbare armbandjes

Ieder mens heeft hulbronnen nodig. Iets of iemand die je helpt als je even niet lekker in je vel zit of door een moeilijke periode gaat. Dit kan die lieve vriend(in) zijn, een foto, een schilderij, een dekentje of een knuffel, of je huisdier…..

Wat nu als deze lieve hulpbron overlijdt en wegvalt?

Voor mij zijn huisdieren altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest en als ik het even moeilijk had kwam mijn kat even op mijn schoot liggen of gaf de hond mij een lik en ging dicht tegen mij aan liggen. Mijn hond hielp mij ook om elke dag even naar buiten te gaan en te gaan wandelen, zodat ik weer even bij mijzelf kwam. Toen mijn hond overleed miste ik haar. Ik had nog wat vacht van haar liggen die ik uit haar vachtje geborsteld had toen ze nog leefde met het idee hier ooit nog iets van te gaan vilten. Na haar overlijden besloot ik hier een hartje van te vilten die ik op een mooi plekje legde als een tastbare herinnering aan haar. Ik had nog vacht over en heb hier later nog een klein hartje van gevilt en dit verwerkt in een armband. Zo kon ik haar tastbaar bij mij dragen als ik dit wilde. Ik kreeg hier zulke mooie reacties op dat ik besloot dit ook voor anderen te gaan ontwikkelen. Hieruit zijn de DIERbare armbandjes ontstaan.

Ik bied nu een soort monumentjes aan waaar ik de tekst en eventuele decoratie op zal verewerken die men wenst. Daarop zal een gevilt hartje komen te liggen van de vacht van jouw overleden huisdier. Daarnaast maak ik nog een kleiner hartje dat ik zal verwerken tot een armband. Ook de vormgeving hiervan zal in overleg gebeuren, zoals de kleur van het koord en de schuifknoop die men wenst. Er is niet heel veel vacht nodig voor dit alles. Meestal is een handje vol genoeg. Indien men minder heeft zal er gewoon een kleiner hartje gemaakt worden.

Wil je dit ook? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen overleggen hoe je dit het liefste wilt hebben en wat je op het houten schijfje wilt hebben staan. Dit kan alleen de naam zijn, er kunnen pootjes bij of een versiering. Samen kunnen we de vorm bespreken waarin je het wil hebben.

De prijs van deze tastbare herinnering van uw huisdier is € 111,- inclusief BTW.

De onderdelen kunnen ook apart besteld worden. Elk onderdeel kost € 45,- inclusief BTW